S-a dat startul burselor private „stART”

 S-a dat startul burselor private „stART”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociatia „Scoala de Valori”, in parteneriat cu sponsorul Provident Financial Romania IFN SA, a dat startul editiei cu numarul sase a programului „stART” de burse private prin care sa sustina tinerele talente ale Romaniei.

“stART” reprezinta un program de burse creat special pentru tinerii talentati prin intermediul caruia se ofera, timp de un an, sprijinul financiar si consilierea necesara pentru a‑si duce talentul la urmatorul nivel.

Bursele sunt dedicate liceenilor talentati la desen, pictura, muzica, vlogging, scriere creativa, fotografie, inscrisi intr‑o institutie de invatamant din Romania si care pot face dovada nivelului de performanta si talent in domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Pe langa formularul de inscriere, tinerii trebuie sa incarce pe platforma si un portofoliu cu o mostra a lucrarilor lor. Dosarele pot fi depuse pana pe 20 noiembrie.

30 de tineri pot beneficia de bursele din acest an, dupa cum urmeaza:

  • 10 burse pentru domeniul muzica (in valoare de 6000 RON / an fiecare);
  • 10 burse pentru domeniile pictura si desen (4600 RON / an);
  • 10 burse pentru artele viitorului, scriere creativa, fotografie sau vlogging (6000 RON / an).

Tinerii pot utiliza aceste fonduri pentru dezvoltarea talentului lor, prin achizitia de materiale sau instrumente, dar si pentru a participa la concursuri si expozitii sau a urma cursuri de perfectionare pentru succesul lor ca viitori muzicieni, pictori, artisti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnalisti.

Vezi AICI mai multe detalii (inclusiv ghidul complet al programului).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare