RUCELA – parchet durabil de inalta calitate „100% Made in Romania”

 RUCELA – parchet durabil de inalta calitate „100% Made in Romania”

   [email protected]

   0760.785.301, 0771.438.129, 0761.741.695

   https://www.parchetdurabil.ro

   https://www.facebook.com/parchetdurabil/

Distribuie sa vada si prietenii tai

RUCELA SRL este un producator targujian de parchet durabil de inalta calitate, fabricat din lemn masiv de fag sau stejar. Infiintata in anul 2000, RUCELA a vandut in aproape doua decenii de activitate, atat in tara, cat si international peste 500.000 mp parchet.

Grija pentru natură, dar și pentru produsul finit, au determinat RUCELA sa isi concentreze eforturile spre respectarea celor mai înalte standarde ale calității în domeniul forestier. RUCELA si-a luat angajamentul de a respecta elementele și regulile unui management corespunzător din punct de vedere ecologic, ce aduce beneficii sociale și care este viabil economic. In acest scop, RUCELA a obținut certificatul FSC (Forest Stewarship Council). Promovarea certificării managementului forestier în sistem FSC este o garanție a unui management forestier responsabil cu recunoaștere internaționala.

Prin parchetul durabil din lemn masiv, RUCELA aduce esența naturii în casele românilor. Buștenii folosiți la producerea parchetului durabil RUCELA sunt atent selecționați și provin din păduri românești. Parchetul durabil RUCELA este produs într-un singur loc, de la intrarea pe poarta fabricii a bușteanului până la ieșirea lamelei de parchet, totul se produce la Târgu Jiu, la Fabrica de Parchet RUCELA. Selectionarea atenta a bustenilor, debitarea lor la gater si apoi prelucrarea primara, uscarea frizelor in camere de uscare complet automatizate, dupa programe de uscare specifice fiecarei esente lemnoase si la final prelucrarea parchetului cu utilaje ultraprofesionale SCHROEDER, sunt etapele parcurse pentru obtinerea garantiei unui produs de inalta calitate, competitiv si 100% MADE IN ROMANIA.

Parchetul din lemn masiv este un produs natural, asadar diferentele de nuanta, culoare sau simetrie a fibrelor nu sunt considerate defecte. Acestea sunt caracteristicile distinctive care diferentiaza lemnul de produsele inlocuitoare si care permit executarea de catre mesteri iscusiti in montajul parchetului a unor adevarate opere de arta.

Parchetul reactioneaza higroscopic la conditiile schimbatoare ale mediului. Lemnul absoarbe umiditatea din mediu si se dilata cand umiditatea in incapere creste sau permite evaporarea acesteia si se contracta cand umiditatea aerului scade.

Aceasta poate influenta schimbarea formelor si a dimensiunilor elementelor, iar ca urmare pot aparea fisuri si crapaturi cand umiditatea aerului este prea mare sau prea mica o perioada indelungata de timp. Cea mai dificila perioada este iarna, cand umiditatea aerului scade foarte mult. Atunci este bine ca in incaperea sa se mentina umiditatea dorita, cel mai bine cu ajutorul echipamentelor electrice de hidratare a incaperilor.

Montarea trebuie efectuata de catre un specialist in montarea parchetului. In fiecare situatie individuala, specialistul trebuie sa evalueze rezistenta si stabilitatea suprafetei, conditiile de montare, materialul de parchet si conditiile de utilizare potentiala si sa propuna un mod de procedare adecvat. Conform recomandarilor acestuia poate fi nevoie de indreptarea suprafetei pentru a obtine parametrii adecvati, intretinerea parchetului si/sau a incaperii si a suprafetei pe care se va efectua montarea pentru a obtine echilibrul higroscopic optim intre mediu si lemn, s.a.m.d.

Parchetul durabil de inalta calitate nu va fi livrat pana cand cladirea nu este terminata si orice lucrari in ciment, tencuiala, var si alte materiale sunt complet uscate. Betonul si tencuiala trebuie sa fie uscate si vechi de cel putin 60-90 de zile. Verificati subsolurile si spatiul de sub podea pentru a va asigura ca sunt uscate si bine ventilate pentru a evita stricaciunile provocate de umezeala. Parchetul trebuie sa ajunga la locul instalarii cu cel putin 7 zile inainte de instalare, pentru aclimatizare.

Pragul de GRATUITATE pentru transport este obtinut de fiecare client la depasirea valorii de 2000 lei. In cazul comenzilor mai mici de de 2000 lei transportul este de 100 lei (TVA inclus).

Parchetul durabil produs de fabrica targujiana Rucela se regaseste montat in mai multe sedii bancare, institutii de cult, institutii culturale (Palatul Culturii din Iasi), dar si in diverse pensiuni si hoteluri, locuinte private si case de protocol.

Fie ca sunt clienti corporate, fie ca sunt persoane fizice, cei care cumpara parchetul durabil Rucela sunt incantati de faptul ca este un produs 100% natural si mai ales este „Made in Romania”.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Galerie:

Postari asemanatoare