Revolut introduce conturi IBAN de Romania

 Revolut introduce conturi IBAN de Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Revolut va introduce conturi IBAN romanesti pentru clientii din Romania ai aplicatiei. Lansarea va avea loc la finalul acestei saptamani.

Utilizatorii romani vor putea incasa bani in RON din orice cont local si vor putea alimenta contul Revolut prin transfer bancar, fara comisioane ascunse, au transmis reprezentantii companiei.

IBAN-urile locale sunt una dintre dintre cele mai cerute functionalitati pe piata locala, avand in vedere faptul ca inca vedem discriminare a IBAN-urilor in Romania, iar bancile traditionale nu permit clientilor sa efectueze tranzactii transfrontaliere in RON. Ne bucuram sa anuntam ca, fiecare utilizator Revolut din Romania va beneficia de propriul cont local, disponibil direct in aplicatie, de la finalul acestei saptamani. Le oferim astfel utilizatorilor nostri din Romania o experienta cu adevarat locala, insa la standarde globale. Revolut poate deveni astfel contul principal pentru utilizatorii romani, acestia avand la dispozitie o modalitate mai buna, mai rapida si mai convenabila de a-si gestiona intreaga viata financiara, direct din aplicatie”, a punctat Irina Nicoleta Scarlat, Global Head of Growth la Revolut.

Revolut a decis sa-si puna in practica proiectul printr-un parteneriat cu Libra Bank: “Libra Internet Bank este in prezent cea mai activa banca romaneasca in zona fintech-urilor. Ne bucuram ca Revolut, unul dintre marii jucatori internationali din domeniu, alege sa lucreze cu noi pentru furnizarea de solutii catre clientii lor din Romania. Detinem toate atuurile pentru ca aceste parteneriate sa functioneze ca un adevarat vector de crestere si inovatie, atat pentru partenerii nostri, cat si pentru noi”, a afirmat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

De la venirea Revolut in Romania, peste 1.25 milioane de romani si-au deschis un cont in aplicatie in ultimii doi ani si jumatate. Volumul total al tranzactiilor a depasit 6 miliarde de euro. Mai mult, prin intermediul “Vaults”, romanii au strans peste 40 de milioane RON din maruntisul ramas dupa fiecare tranzactie, contributii individuale sau plati recurente, anunta compania britanica de tip fintech.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare