Rechizite din partea autoritatilor pentru prescolari si elevi

 Rechizite din partea autoritatilor pentru prescolari si elevi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Robert Filip, primarul orasului Rovinari,  a anuntat ca prescolarii si elevii pana in clasa a VIII-a, vor gasi pe banci, in prima de zi din noul an scolar, cate un pachet cu rechizite si carti.

Se apropie cu pasi repezi momentul inceperii noului an scolar si, probabil, in aceste momente atentia tuturor este indreptata catre lista de cumparaturi cu cele necesare pentru scoala.

Va anunt ca, trebuie sa revizuiti lista, si asta pentru ca, o parte dintre cele necesare debutului noului an scolar vor fi oferite de catre Primaria si Consiliul Local al orasului Rovinari, fiecaruia dintre prescolarii si elevii de pana la clasa a VIII-a.

Astfel, in functie de varsta si de nivelul de studiu, fiecare elev si prescolar rovinarean va gasi pe banca, in prima zi de scoala, cate un pachet “Back to School” ce va contine rechizite scolare, carti si rucsacuri.

Pentru a sti exact ce mai ramane de cumparat, o sa detaliez continutul fiecarui pachet:

Pachetul pentru prescolari contine: 6 carti cu povesti si activitati adaptate fiecarui nivel de varsta a prescolarului; rucsac de gradinita, personalizat Disney; set creioane colorate Disney; set creioane cerate Disney; set carioci Disney; set acuarele Disney, 12 culori si o pensula; set acuarele Tempera, 12 buc; bloc de desen A4, 16 file, personalizat Disney; set hartie glasata A4, 10 culori; plastilina Disney, 12 culori; tub lipici.

Pachet invatamant primar: 6 carti cu povesti si activitati pentru copii de clase primare; rucsac personalizat Disney; penar Disney complet echipat cu 32 de instrumente; 2 caiete dictando A5, 48 de file, personalizat Disney; 2 caiete de matematica A5, 48 de file, personalizate Disney; bloc de desen A4, 16 file; set acuarele Disney, 12 culori + pensula; stilou + doua cartuse de cerneala; mapa plastic A4, cu buton; etichete autoadezive, 24 buc.

Pachet invatamant gimnaziu: 6 carti pentru lectura si studiu, potrivite fiecarui nivel de varsta al elevilor; rucsac Disney teenager, cu un compartiment si un buzunar frontal; penar cilindric Disney; set 4 creioane HB cu guma de sters; 2 caiete dictando A4, 60 de file; 2 caiete matematica A4, 60 de file; trusa de geometrie in cutie metalica; mapa din plastic cu buton, A4, Disney teenager”, a declarat edilul pe un site de socializare.

Primarul a mai adaugat ca fiecare copil va primi cate doua masti de protectie din material textil, reutilizabile,.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare