Proiectul „$E$ – SOLIDAR pentru Economie Sociala” se deruleaza si in Gorj

 Proiectul „$E$ – SOLIDAR pentru Economie Sociala” se deruleaza si in Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fundatia Regala Margareta a Romaniei a anuntat lansarea unui nou proiect social: „$E$ – SOLIDAR pentru Economie Sociala”. Proiectul va fi implementat in judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Valcea.

O companie privata, in parteneriat cu Fundatia Regala Margareta a Romaniei, lanseaza proiectul “$E$ – SOLIDAR pentru Economie Sociala”, co-finantat din POCU 2014 – 2020 si avand ca obiectiv promovarea activa a economiei sociale, ca mecanism generator de incluziune sociala, pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile si combaterea saraciei.

Proiectul isi propune sprijinirea infiintarii a 26 intreprinderi sociale in regiunile Sud Muntenia si Sud Vest, de catre beneficiari care sunt sprijiniti complex si integrat, prin masuri de formare antreprenoriala specifica, servicii personalizate de suport, prin finantare si monitorizare optima, astfel incat aceste structuri de economie sociala sa se poata autosustine pe termen lung, in comunitatile in care functioneaza”, se arata intr-un comunicat.

Proiectul va fi implementat pe o durata de 36 de luni, in perioada 11.02.2020- 10.02.2023, valoarea totala a acestuia fiind de 13.858.844,13 lei.

Actiunile prevazute in cadrul proiectului se adreseaza persoanelor din  regiunile de implementare: Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia, care intentioneaza sa infiinteze o afacere sociala in mediul urban sau rural  si care au resedinta sau domiciliul in regiunile mai sus mentionate.

Nu vor fi eligibili tinerii intre 16 – 24 ani, care nu urmeaza nicio forma de invatamant si nici nu au un loc de munca.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare