Proiect pentru compartiment de chirurgie vasculara la Targu Jiu

 Proiect pentru compartiment de chirurgie vasculara la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Medicul Bogdan Niculescu promite infiintarea unui compartiment de chirurgie vasculara, in cadrul sectiei de Chirurgie Generala a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu este cea mai importanta unitate sanitara a judetului Gorj, aflata sub coordonarea directa a Consiliului Judetean, avand scopul de a asigura servicii complete de sanatate si de a trata cazurile de complexitate medie si severa, pe care celelalte spitalele din judet nu le pot rezolva. Pentru a asigura aceste servicii, este necesara infiintarea unor noi compartimente, printre care si un compartiment de chirurgie vasculara.

Chirurgia vasculara este o specialitate complexa, care se ocupa cu tratamentul bolilor vaselor sanguine si anume: artere, vene si limfatice, atunci cand acestea ajung in stadiul avansat, chirurgical. Nu se ocupa in schimb de vasele de la nivelul creierului si inimii, care fac obiectul altor specialitati.

(…) Este practic finalizarea unui proiect inceput in urma cu 3 ani cand impreuna cu domnul doctor Mircea Popitiu – asistent universitar si chirurg vascular la “Popitiu Praxis” Timisoara am facut primele demersuri si primele achizitii pentru a infiinta acest compartiment”, a declarat Bogdan Niculescu pe un site de socializare.

Termenul de finalizare a acestui proiect este pana la finalul anului 2021, iar valoarea investitiei va fi de aproximativ 500 000 RON, suma provenita de la bugetul local al Consiliului Judetean si bugetul de stat.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare