Proiect in valoare de 93 de milioane euro pentru stimularea ocuparii fortei de munca

 Proiect in valoare de 93 de milioane euro pentru stimularea ocuparii fortei de munca
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit avizul Ministerului Fondurilor Europene, pentru obtinerea unei finantari in valoare de 93 de milioane de euro din Fondul Social European pentru stimularea ocuparii fortei de munca. Proiectul urmareste angajarea, in urmatoarele 14 luni, a peste 15.700 de someri cu varsta peste 29 de ani.

Potrivit unui comunicat de presa, prin acest proiect, Serviciul Public de Ocupare va asigura acordarea de facilitati financiare angajatorilor care incadreaza in munca, pe durata nedeterminata, someri inregistrati in evidentele SPO. De asemenea, vor fi acordate prime pentru stimularea incadrarii in munca, potrivit Legii nr. 76/2002.

Concret, proiectul propus de ANOFM va fi implementat la nivel national, pe o perioada de 14 luni, avand ca obiectiv cresterea oportunitatilor de incadrare a 15.700 de someri non-NEET cu varsta peste 29 de ani, inregistrati la SPO, si persoanelor inactive non-NEET”, se arata intr-un comunicat al ANOFM, transmis in aceasta saptamana.

ANOFM precizeaza ca acest proiect se adauga celor 13 proiecte derulate de Agentie, in valoare totala de peste 650 de milioane de euro, prin care sunt sustinute, din Fondul Social European, masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare