Proiect european de 5 milioane euro pentru modernizarea transportului public din Bumbesti-Jiu

 Proiect european de 5 milioane euro pentru modernizarea transportului public din Bumbesti-Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primaria Bumbesti-Jiu a accesat un proiect european de peste 5 milioane euro pentru achizitionarea a trei autobuze electrice, constructia unui punct de incarcare si stationare, reabilitarea infrastructurii rutiere pe doua strazi din oras, dar si constructia si modernizarea statiilor de transport in comun.

O sa avem reabilitarea a doua strazi din Bumbesti-Jiu de aproximativ 7 kilometri cu tot ce presupune si anume carosabil, rigole, poduri si podete. Se va face o achizitie de 3 mijloace de trasport, mai exact 3 autobuze electrice, cu statii de incarcare, si vor fi amenajate si statii pentru calatori. Proiectul acesta va fi implementat pana in 2021„, a declarat primarul din Bumbesti-Jiu, Constantin Bobaru.

Edilul mai sustine ca acest proiect va rezolva problema transportului din Bumbesti-Jiu: ”Vreau sa va spun ca se va asigura transportul din toate satele care apartin de Bumbesti-Jiu catre centrul civic al localitatii. In week-end o sa asiguram transport pana la Lainici. Acest serviciu urmeaza sa il scot la licitatie si va fi contra cost. Vreau sa discut cu primarul din Targu Jiu, sa gasim o modalitate prin care sa incredintam transportul de la Bumbesti-Jiu la Targu Jiu si retur societatii de transport din Targu Jiu. Cum am mai spus, noi la Bumbesti-Jiu nu avem un serviciu de transport public, sunt doar firme private care asigura trasportul oamenilor„.

Digiqole ad
Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments