Proiect european de 5 milioane euro pentru modernizarea transportului public din Bumbesti-Jiu

 Proiect european de 5 milioane euro pentru modernizarea transportului public din Bumbesti-Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primaria Bumbesti-Jiu a accesat un proiect european de peste 5 milioane euro pentru achizitionarea a trei autobuze electrice, constructia unui punct de incarcare si stationare, reabilitarea infrastructurii rutiere pe doua strazi din oras, dar si constructia si modernizarea statiilor de transport in comun.

O sa avem reabilitarea a doua strazi din Bumbesti-Jiu de aproximativ 7 kilometri cu tot ce presupune si anume carosabil, rigole, poduri si podete. Se va face o achizitie de 3 mijloace de trasport, mai exact 3 autobuze electrice, cu statii de incarcare, si vor fi amenajate si statii pentru calatori. Proiectul acesta va fi implementat pana in 2021„, a declarat primarul din Bumbesti-Jiu, Constantin Bobaru.

Edilul mai sustine ca acest proiect va rezolva problema transportului din Bumbesti-Jiu: ”Vreau sa va spun ca se va asigura transportul din toate satele care apartin de Bumbesti-Jiu catre centrul civic al localitatii. In week-end o sa asiguram transport pana la Lainici. Acest serviciu urmeaza sa il scot la licitatie si va fi contra cost. Vreau sa discut cu primarul din Targu Jiu, sa gasim o modalitate prin care sa incredintam transportul de la Bumbesti-Jiu la Targu Jiu si retur societatii de transport din Targu Jiu. Cum am mai spus, noi la Bumbesti-Jiu nu avem un serviciu de transport public, sunt doar firme private care asigura trasportul oamenilor„.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare