Proiect cu fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public din Targu Jiu

 Proiect cu fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

A inceput implementarea unui proiect cu fonduri europene in valoare de cinci milioane de euro ce vizeaza modernizarea iuminatului public din Targu Jiu.

Cinci milioane de euro, din fonduri europene, la Targu Jiu: debuteaza de astazi unul dintre cele mai ample proiecte de modernizare a municipiului! In urma cu putin timp s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectul care prevede modernizarea iluminatului public, prin care, odata cu modernizarea, vom beneficia si de o reducere a costurilor cu iluminatul de 40%! Inca de anul trecut anuntam castigatorul licitatiei, adica firma FLASH LIGHTING SERVICES SA. Din acest moment, societatea poate incepe lucrarile. Se va interveni, in prima faza, dinspre strada Tismana, catre centrul municipiului. De altfel, toate interventiile vor incepe dinspre periferie catre zona centrala”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu

Proiectul prevede instalarea a 27 de kilometri de fibra optica, folosita atat pentru gestionarea iluminatului, cat si pentru fluxul de date necesar INFOTRAFIC.

Conform primarului Romanescu, reteaua va fi implementata in principalele bulevarde ale municipiului, iar datele privind modul de comportare a corpurilor de iluminat vor fi primite in timp real, astfel ca se va putea interveni pentru cresterea in intensitate, scaderea ori oprirea in totalitate a iluminatului, in anumite zone.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare