Programul Rabla va fi lansat in luna martie, la Craiova

 Programul Rabla va fi lansat in luna martie, la Craiova
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca programul Rabla 2020 va fi lansat in luna martie, la fabrica Ford din Craiova.

Ministrul a explicat ca programul Rabla 2020 va avea cel mai mare buget de pana acum, atat pentru Rabla Clasic, cat si pentru Rabla Plus.

Alexe a precizat ca au fost pregatite 60.000 de vouchere in valoare de 6.500 de lei fiecare pentru romanii care isi vor preda masinile vechi la centrele de casare.

Pentru Rabla clasic ne-am luat angajamentul ca vom avea 60.000 de vouchere pe care le vom oferi cetatenilor pentru achizitionarea de autoturisme pastrand aceleasi valori ca in anul trecut, iar pentru Rabla plus, bugetul pentru acest an creste de la 95 milioane la 140 milioane (lei n.red.), urmand ca in acest an, pe langa dezvoltarea retelei nationale de incarcare, sa finantam minim 3.000 de masini electrice. Se pastreaza ca anul trecut valoarea de minim 10.000, iar daca mai adaugam si faptul ca romanii pot casa un autoturism vechi, voucherul poate ajunge pana la 11.350 euro“, a declarat ministrul Costel Alexe.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare