Programul „Rabla pentru electrocasnice” va incepe in luna aprilie

 Programul „Rabla pentru electrocasnice” va incepe in luna aprilie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Programul “Rabla pentru Electrocasnice” va demara in curand, in ultima saptamana a lunii aprilie. Programul are cel mai mare buget de pana acum, de 75 de milioane RON.

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a precizat ca aplicatia informatica ce va permite inscrierea cetatenilor pentru a cere vouchere este in faza finala, urmand sesiunea de inscriere si validare a comerciantilor inainte ca programul sa fie lansat efectiv pentru populatie. La momentul lansarii, persoanele fizice se vor putea inscrie in program, aplicatia generandu-le un cod de voucher cu care beneficiarii se pot prezenta la magazinele participante in termen de 15 zile pentru achizitia noilor echipamente, in schimbul celor vechi, asa cum a fost si in anii trecuti.

Pastram categoriile de echipamente care au fost anuntate anul trecut: frigidere, congelatoare, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aer conditionat, televizoare, laptopuri, tablete. In sistemul pe care l-au pregatit colegii nostri anul trecut se va genera un cod de voucher in momentul in care se inscrie beneficiarul in program, iar in termen de 15 zile se poate prezenta la comerciant si poate sa faca achizitia de electrocasnice”, a completat Tanczos.

Voucherele in “Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021” au valoarea: 500 RON pentru laptopuri, 400 RON pentru: masinile de spalat vase; aparatele de aer conditionat, inclusiv cele portabile, frigiderele sau combinele frigorifice, televizoare, uscatoarele de rufe, 300 RON pentru masini de spalat rufe, tablete si 200 RON pentru aspiratoare.

Datele oficiale referitoare la “Rabla pentru electrocasnice” arata ca, in total, in 2019, au fost aprobate 49.118 de cereri pentru 89.193 de vouchere si au fost scoase din uz peste 60.000 de echipamente.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare