Programul „In stare de bine” ofera finantare de peste 450.000 de euro ONG-urilor

 Programul „In stare de bine” ofera finantare de peste 450.000 de euro ONG-urilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Kaufland Romania anunta startul unui nou apel de proiecte in cadrul programului „In stare de bine”, ce ofera ONG-urilor granturi nerambursabile pentru a derula proiecte pentru Romania. Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 RON.

Obiectivul programului reprezinta cresterea calitatii vietii locuitorilor din comunitatile rurale si urbane, prin sprijinirea initiativelor care au un impact pozitiv in domeniile cultura, sport sau viata sanatoasa.

Primul apel de proiecte al acestui an s-a desfasurat in luna aprilie, fiind intitulat “In stare sa ajut”. Lansat la inceputul pandemiei de COVID-19, acesta a oferit finantare ONG-urilor din intreaga tara care s-au mobilizat sa ajute cadrele medicale si grupurile vulnerabile afectate.

ONG-urile sunt invitate sa isi pregateasca aplicatiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc intre 21 – 23 iulie 2020. Proiectele se depun online pe platforma programului, disponibila la www.instaredebine.ro.

Bugetul unui proiect poate fi intre 25.000 RON si 235.000 RON, iar durata intre 2-6 luni. Mai multe detalii despre criteriile de aplicare, Ghidul Solicitantilor si documentele ce trebuie completate sunt disponibile pe site-ul programului.

Organizatorii planuiesc si o sesiune de informare online pentru toate organizatiile interesate, care va avea loc in data de 14 iulie 2020 intre orele 15:00-17:00.

Programul “In stare de bine” este sustinut de Kaufland Romania si implementat cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare