Programul Electric Up va demara in luna noiembrie

 Programul Electric Up va demara in luna noiembrie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Programul Electric Up, prin care firmele pot accesa granturi pentru instalarea de panouri fotovoltaice, va incepe in aceasta luna, a anuntat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

O sa aveti in doua saptamani programul Electric Up, prin care puteti obtine un grant de 100.000 de euro maxim, pentru a instala 100 kW la dvs., pe acoperisul halei dvs. Poate nu sunt suficienti, dar 100kW sunt maximum pe care legislatia romaneasca ii permite fara autorizatie. Avem 100 de milioane de euro pentru inceput, pentru a vedea cum functioneaza acest program”, a declarat Popescu la ”Topul National al Firmelor Private din Romania”, organizat de CNIPMMR.

Potrivit ordonantei de urgenta 159/2020, granturile se acorda pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice, precum si a statiilor de reincarcare pentru vehicule electrice si electrice hibrid plug-in.

Pentru a putea accesa programul, solicitantii eligibili vor depune cerere de finantare si proiect de investitii la Ministerul Economiei, detaliile acestei proceduri urmand sa fie stabilite prin ghidul de finantare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare