Program dedicat sustinerii antreprenoriatului social

 Program dedicat sustinerii antreprenoriatului social
Distribuie sa vada si prietenii tai

Proiectul POCU/449/4/16/127434 „Start-up-uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabila nationala – SUSTIN” se implementeaza pe o perioada de 36 luni (3 iunie 2019 – 2 iunie 2022), fiind implementat de catre CARMISTIN INTERNATIONAL S.R.L. in calitate de Beneficiar.

Proiectul este cofinantat in proportie de 98,56 % din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, in cadrul Axei prioritare 4 „Incluziunea sociala si combaterea saraciei”, Obiectiv specific 4.16 „Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila”.

Realizarea obiectivului general este obtinut prin atingerea unor obiective, precum:

  • Cresterea nivelului de informare si constientizare la nivelul Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest cu privire la beneficiile economiei sociale, ale ocuparii pe cont propriu si ale dezvoltarii economice sustenabile la nivel regional.
  • Dezvoltarea nivelului de competente antreprenoriale in economie sociala in randul a 112 persoane si indrumarea acestora in vederea realizarii unui plan de afaceri si infiintarii de noi societati economice sociale.
  • Cresterea ratei de ocupare la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest prin infiintarea a 29 de societati economice sociale si crearea a 93 de noi locuri de munca.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare