Program de granturi de 1 milion RON pentru proiecte din educatie

 Program de granturi de 1 milion RON pentru proiecte din educatie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Organizatiile non-guvernamentale si scolile pot aplica pentru granturi in valoare de pana 60.000 RON pentru finantarea proiectelor din domeniul educatiei, prin intermediul Programului de Granturi “Noua ne pasa”.

Scopul programului este acela de a incuraja organizatiile non-guvernamentale si institutiile de invatamant sa dezvolte si sa implementeze proiecte care contribuie la imbunatatirea calitatii procesului educational.

Prima editie a programului de granturi se va desfasura in perioada noiembrie 2021 – iulie 2022 si va avea un buget total de 1.000.000 RON. Suma se va imparti in 9 apeluri de proiecte lunare a cate 111.000 RON fiecare.

Actionam pentru educatie din 2012 si stim ca, alaturi de noi, exista multe alte initiative care urmaresc sa creasca nivelul general de pregatire, sa imbunatateasca procesul educational sau sa le ofere o sansa la educatie copiilor din comunitatile dezavantajate. Prin granturile Noua ne pasa intentionam sa impartasim din experienta noastra si sa oferim sprijin financiar proiectelor care propun solutii masurabile si replicabile pentru problemele cu care se confrunta scoala si copiii din Romania. Nu in ultimul rand, granturile Noua ne pasa sunt o invitatie de a actiona impreuna pentru o societate cu oameni responsabili si bine instruiti”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa

Apelul aferent lunii noiembrie s-a lansat si poate fi accesat pe pagina AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare