Program cu premii de cate 10.000 de euro pentru antreprenoarele din sectorul agroalimentar

 Program cu premii de cate 10.000 de euro pentru antreprenoarele din sectorul agroalimentar
Distribuie sa vada si prietenii tai

Impact Hub Bucharest si EIT Food lanseaza “Empowering Women in Agrifood”, un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri in sectorul agroalimentar. Zece participante din Romania pot primi finantare de pana la 10.000 de euro.

EWA se adreseaza femeilor din Romania, care pot propune idei de afaceri dezvoltate in agricultura sau industria alimentara, cu vechime de maxim 2 ani pe piata.

Am lansat acest program pentru ca mai ales in zonele rurale, creativitatea si potentialul antreprenorial al femeilor este o sursa de crestere economica subexploatata care merita dezvoltata. Comisia Europeana lucreaza cu tarile din UE pentru a depasi aceste provocari si a incuraja mai multe femei in a-si lansa propriile companii”, a declarat Oana Craioveanu, cofondator Impact Hub Bucharest.

Inscrierile sunt gratuite si deschise pana pe 15 iunie, pe: Inscrieri EWA Romania.

In urma selectiei facute de organizatori, zece antreprenoare din Romania vor fi sustinute in dezvoltarea afacerii din domeniul agroalimentar si vor primi mentorat personalizat si training devenind parte din comunitatea EIT Food.

Dupa selectie, ele vor participa la 3 evenimente principale ce vor avea loc din iulie pana in decembrie 2020:

  • Eveniment de matchmaking
  • Workshop de business
  • Eveniment de pitching si networking

Participantele vor avea posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de euro, de a descoperi alte programe EIT Food si acces la investitori, business angels si cooperative.

Vezi AICI mai multe detalii despre program.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare