”Profesor real intr-o scoala virtuala” – Curs gratuit pentru profesorii care predau online

 ”Profesor real intr-o scoala virtuala” – Curs gratuit pentru profesorii care predau online
Distribuie sa vada si prietenii tai

”Salvati Copiii” Romania pune la dispozitia cadrelor didactice un curs gratuit de formare. ”Profesor real intr-o scoala virtuala” se doreste o experienta interactiva de invatare, care sa faciliteze o mai buna intelegere si integrare a mediului digital in procesul de predare.

Cand ne gandim la problemele sistemului educational din Romania, principala noastra preocupare e data de copii si asigurarea de spatii sigure in care sa invete, oferirea de suport constant pentru desfasurarea procesului didactic si acces la instrumente digitale. O componenta la fel de importanta pentru asigurarea educatiei de calitate o reprezinta si formarea profesorilor si, de aceea, ne dorim ca prin acest curs de formare sa sustinem cadrele didactice, astfel incat acestea sa isi insuseasca modul de predare online, cu respectarea drepturilor copiilor, protejandu-i pe elevi de pericolele pe care le pot intalni pe internet”, a spus Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

”Profesor real intr-o scoala virtuala” se va derula exclusiv in mediul online, pe o platforma dedicata, oferind participantilor posibilitatea de a-l parcurge in ritmul propriu. Cursul de formare cumuleaza un numar de 15 ore de pregatire teoretica si 25 de ore de activitati practice si este structurat in patru parti, asigurand dezvoltarea competentelor digitale.

Participarea la curs este deschisa tuturor cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar si nu presupune niciun cost, cursul fiind pus la dispozitie gratuit de catre Organizatia Salvati Copiii.

Profesorii care doresc sa urmeze acest curs sunt invitati sa acceseze acest LINK pentru inscriere, urmand sa primeasca pe e-mail confirmarea si datele privind accesarea cursului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare