Procedura simplificata pentru inscrierea in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

 Procedura simplificata pentru inscrierea in programele Rabla Clasic si Rabla Plus
Distribuie sa vada si prietenii tai

Incepand de la sfarsitul acestei luni, Administratia Fondului pentru Mediu a simplificat procedura de inscriere in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus.

Dosarele de acceptare depuse de catre persoanele juridice si dosarele de validare ale producatorilor/dealerilor auto se vor transmite la AFM doar prin intermediul postei electronice. Procedura cuprinzand modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul carora se realizeaza comunicarea informatiilor necesare, precum si alte instructiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

Avand in vedere perioada pe care o traversam, ne-am dorit simplificarea procesului de validare a producatorilor si de inscriere a persoanelor juridice pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Fac precizarea ca, dosarele vor fi trimise exclusiv prin intermediul postei electronice, numai incepand cu data de 24 iulie 2020”, a declarat presedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

De asemenea, in cazul dosarelor respinse, documentele necesare pentru completarea dosarului vor fi transmise tot prin internet, iar aceasta masura se va aplica si in cazul contestatiilor. In cazul producatorilor, cererea de decontare se va semna prin utilizarea unei semnaturi electronice calificate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare