PRIMAVERII DELIVERY – cea mai noua platforma de catering din Targu Jiu

 PRIMAVERII DELIVERY – cea mai noua platforma de catering din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

PRIMAVERII DELIVERY  este cea mai noua platforma de catering din oras. Doar aici poti regasi calitatea produselor  cu care FOOD STORY si-a obisnuit clientii. Astfel, restaurantul favorit al multor gorjeni se aliniaza trendului de digitalizare a afacerilor din domeniile cele mai afectate de decretarea Starii de Urgenta in Romania, in contextul pandemic COVID-19.

Din confortul casei sau chiar de la locul de munca, poti intra pe  www.primaverii.delivery  pentru a comanda zilnic meniuri sanatoase si apetisante. Chef-ii de la PRIMAVERII DELIVERY, isi propun ca in fiecare zi, sa incante  consumatorii cu o varietate mare de preparate culinare.
In bucataria PRIMAVERII DELIVERY  tehnicile moderne de lucru se imbina perfect cu profesionalismul si experienta echipei de bucatari. Doar asa, deliciile autohtone alaturi de preparate din bucataria internationala pot fi oferite la un pret accesibil.

Standardele in vigoare pentru siguranta alimentelor sunt asigurate printr-o aprovizionare responsabila, prepararea in conditii optime, ambalarea sigura si nu in ultimul rand printr-o livrare rapida,  de maxim 50 de minute de la confirmarea receptionarii comenzii de catre operatorul PRIMAVERII DELIVERY.  Flexibilitatea este de mare pret astazi, prin urmare, clientului i se da libertatea de a alege inclusiv intervalul orar pentru primirea comenzii.

Din respect pentru clientii sai, PRIMAVERII DELIVERY ofera transparenta totala privind costurile transportului, rutele de livrare si valoarea minimala a comenzii in functie de distanta.

Pentru momentele cand nu poti accesa platforma, salveaza numerele de mobil: 0771369954 | 0785261354  sau trimite un mail pe adresa  [email protected]!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare