Prima fabrica greenfield din Oltenia. Fabrica Autoliv, inaugurata la Rovinari

 Prima fabrica greenfield din Oltenia. Fabrica Autoliv, inaugurata la Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Autoliv Romania, subsidiara grupului americano – suedez Autoliv, cu vanzari globale de peste 10 miliarde de dolari si 72.000 de angajati la nivel global, a inaugurat in aceasta toamna o noua fabrica la Rovinari, Gorj, unde va produce inchizatori pentru centurile de siguranta auto. Proiectul reprezinta o investitie greenfield de peste 20 milioane de euro, potrivit reprezenantilor Primariei Rovinari.

Pana in momentul de fata, in cadrul fabricii au fost angajati aproximativ 300 de persoane, urmand ca numarul acestora sa creasca pana la peste 1000 de persoane pana la finalul anului 2020.

…la Rovinari, s-a inaugurat prima fabrica greenfield din Oltenia. In acest plant se vor produce componente auto de aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei. Cuvintele sunt prea putine dar, tin sa multumesc companiei americano – suedeze Autoliv, care a investit la Rovinari circa 20 de milioane de euro si deschide astazi o fabrica de componente auto. Aici vor lucra in prima etapa aproximativ 300 de rovinareni, urmand ca in circa un an sa se ajunga la 1000 de angajati. In acest sens, am convocat Consiliul Local in sedinta extraordinara, unde am conferit titlurile de Cetatean de Onoare domnului Fierbinteanu Ionel, doamnei Grama Monika-Ildikó, domnului Cretu Alin George si domnului Rizea Dietmar-Dragos. Va multumim!”, a declarat primarul orasului Rovinari, Robert Dorin Filip.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare