Prima companie de asigurari care acopera cazurile de COVID-19

 Prima companie de asigurari care acopera cazurile de COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Groupama Asigurari a transmis ca va acoperi in mod exceptional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clientii actuali si cei care vor incheia Asigurare medicala integrala, Asigurare de viata si Asigurare de calatorie in strainatate.

Decizia a fost luata in pofida faptului ca practica standard, la nivel de industrie si valabila pe plan international, excepteaza pandemiile din contractele de asigurare.

Am luat aceasta decizie contrara practicii standard, pentru ca traversam o perioada dificila, la nivelul intregii societati, si este important sa incercam sa facem tot ce tine de noi pentru a ajuta. Am luat masuri pentru prevenirea contagiunii, pentru siguranta colegilor, clientilor si a partenerilor nostri, dar am cautat solutii sa mergem si mai departe de atat si mai aproape de meseria noastra. Suntem, inainte de orice, oameni si intelegem ca acum este momentul sa ajutam, ca orice ajutor este binevenit si conteaza. Ne dorim sa putem sustine aceasta masura pana la iesirea din criza, sper sa reusim”, a declarat Calin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurari.

Astfel, clientii care au o polita medicala integrala valabila sau care o vor incheia in perioada urmatoare pot beneficia de acoperire in situatia in care sunt spitalizati in sistemul public, din cauza infectiei cu noul coronavirus.

Orice alte evenimente incluse in asigurarile de viata, cauzate de infectia cu acest virus, nu vor fi acoperite, precum cazurile de izolare sau carantina, sub asigurarea suplimentara de incapacitate temporara de munca.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare