Prezentare Intervenția DR 20 – Investiții în sectorul zootehnic – până la 2 000 000 EURO/proiect

 Prezentare Intervenția DR 20 – Investiții în sectorul zootehnic – până la 2 000 000 EURO/proiect
Distribuie sa vada si prietenii tai

ETHICPRO CONSULTING te invită la un eveniment online, unde poți afla cum poți fi beneficiarul acestei finanțări.

Ai o exploatație agricolă? Ești fermier? Faci parte dintr-o cooperativă agricolă sau societate cooperativă? Ești membru într-un grup sau organizație de producători constituită în baza legislației naționale în vigoare și recunoscută de MADR?

Atunci întâlnirea din 15.11.2023 e pentru tine. Intră online la orele 19:00 și află tot ce te interesează despre Măsura DR 20 – Investiții în sectorul zootehnic.

Detalii despre eveniment:
Data și ora: 15 noiembrie 2023, orele 19:00 – 20:30
Moderator: Ilariana-Maria JORS, expert în finanțări nerambursabile, cu o experiență de peste 15 ani în elaborarea și implementarea de proiecte pe fonduri europene.

Acest eveniment îți oferă oportunitatea de a te informa și pregăti pentru a accesa finanțarea de care afacerea ta din sectorul zootehnic are nevoie. Cu experți din domeniu și specialiști în accesarea fondurilor europene, vei afla totul despre Intervenția DR20 și cum te poți califica pentru acest sprijin esențial.

Prezentatori:
1. Răzvan DOȚA – Consultant accesare fonduri europene cu o vastă experiență în accesarea și implementarea finanțărilor AFIR agricole și non agricole, microgranturi sau granturi pentru capitalul de lucru.
2. Ovidiu-Adrian CULCEAR, medic veterinar și consultant în accesarea fondurilor europene, cu experiență de succes în antreprenoriat.
3. Andrei-Sorin BACIU – Inginer Horticol cu peste 20 de proiecte implementate și livrări de echipamente pe Start-Up Nation și PNDR 6.4.

Agenda evenimentului:
– Prezentarea evenimentului (Ilariana-Maria JORS)
– Descriere Intervenție DR 20 – Investiții în sectorul zootehnic (Răzvan DOȚA & Ovidiu-Adrian CULCEAR
– Prezentarea tehnologiilor eligibile în cadrul Intervenției DR20 (Andrei-Sorin BACIU)
– Sesiune de întrebări și răspunsuri

Nu rata această oportunitate unică de a-ți dezvolta afacerea în domeniul zootehnic. Evenimentul este online, așa că poți participa de oriunde.

Participare gratuită
– Acces la eveniment: https://tinyurl.com/2wf4a5nz
– Meeting ID: 899 2082 2716
– Passcode: 69669

Noi ducem expertiza, tu adu pasiunea și dorința de a crește!

Despre DR 20
DR 20 – „Investiții în sectorul zootehnic” are ca scop consolidarea orientării către piață și sporirea competitivității fermelor agricole, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, inclusiv creșterea concentrării pe cercetare, tehnologie și digitalizare; modernizarea sectorului prin stimularea și împărtășirea cunoștințelor, prin promovarea inovării și a digitalizării în agricultură și în zonele rurale și prin încurajarea adoptării acestor măsuri.

Despre EthicPro Consulting
EthicPro Consulting este o companie specializată în consultanță financiară și accesarea fondurilor europene, cu un portofoliu de succes în susținerea afacerilor de diferite dimensiuni în obținerea resurselor necesare dezvoltării și creșterii. Cu o echipă de experți dedicați, EthicPro Consulting te ajută să găsești cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments