Premiu de peste 200.000 de euro la competitia Spotlight 2021

 Premiu de peste 200.000 de euro la competitia Spotlight 2021
Distribuie sa vada si prietenii tai

How to Web deschide inscrierile pentru Spotlight, unul dintre cele mai importante programe dedicate startup-urilor tech early-stage din Europa de Est.

Spotlight ajuta echipele concurente sa isi atinga obiectivele de finantare si crestere accelerata, punandu-le in contact cu investitorii si expertii relevanti.

Peste 250 de startup-uri sunt asteptate sa se inscrie in Spotlight, in 2021, iar dintre acestea vor fi selectate pana la 40 de echipe. Inscrierea se poate realiza AICI.

Programul se incheie cu un eveniment de pitching in care cel mai bun start-up va castiga peste 200.000 de euro premiu de investitie.

Prin Spotlight oferim acces fondatorilor est-europeni la elita industriei de tehnologie din Europa si nu numai, fie ca vorbim despre experti, investitori sau alti fondatori experimentati. Ca in fiecare an, ne-am propus sa oferim un program flexibil, in functie de nevoile de business specifice ale fiecarui startup, program care se va incheia cu acordarea unui premiu-investitie semnificativ”, a declarat Bogdan Iordache, fondator How To Web.

Programul va incepe oficial in data de 4 octombrie, atunci cand vor fi anuntati participantii, si se va desfasura exclusiv online pana pe 21 noiembrie 2021, perioada in care startup-urile vor beneficia de peste 1.000 de intalniri individuale cu lideri ai industriei de tehnologie.

Spotlight, realizat in parteneriat cu Google si alte companii, este considerat unul dintre cele mai importante programe dedicate startup-urilor tech early-stage din Europa de Est.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare