Premii de 47.000 de euro pentru studentii romani

 Premii de 47.000 de euro pentru studentii romani
Distribuie sa vada si prietenii tai

Studentii, masteranzii si doctoranzii din Romania se pot inscrie la o competitie internationala organizata de compania de tehnologie Ericsson.

Capacitatea de inovare a studentilor, si initiativele acestora, au nevoie de sprijin din partea actorilor din industrie pentru a putea deveni realitate. Prin intermediul acestei competitii, Ericsson isi propune sa contribuie la acest fenomen si pune la dispozitia tinerilor de pretutindeni expertiza specialistilor sai, determinandu-i pe acestia (studentii) sa vina cu idei inovative care sa contribuie la dezvoltarea societatii si a economiei. Studentii romani au participat de-a lungul anilor la EIA si ne dorim ca si anul acesta sa vedem initiative romanesti pe lista proiectelor inscrise in competitie si sa demonstram, astfel, ca Romania poate contribui intr-un mod semnificativ la conturarea tendintelor digitale globale si poate raspunde cu succes celor mai mari provocari”, a declarat Dragos Mircea Rebegea, Country Manager Ericsson Romania.

In cadrul competitiei Ericsson Innovation Awards 2021, sunt puse la bataie premii totale in valoare de 47.000 de euro, astfel:

  • Echipa de pe locul I: 25.000 de euro,
  • Locul II: 15.000 de euro,
  • Locul III: 5.000 de euro.
  • Un premiu suplimentar de 2.000 de euro va primi echipa, dintre cele trei finaliste, care va obtine cele mai multe voturi din partea utilizatorilor in social media.

Pentru castigarea premiilor, cursantii trebuie sa ofere solutii ingenioase care ajuta oamenii sa aiba acces la tehnologii digitale.

Inscrierile la Ericsson Innovation Awards 2021 se pot face AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare