Premii de 20.000 de euro la o competitie de business pentru tinerii antreprenori

 Premii de 20.000 de euro la o competitie de business pentru tinerii antreprenori
Distribuie sa vada si prietenii tai

Future Makers ofera premii in valoare de 20.000 euro, incubare, mentorat international si conectare cu fonduri de investitii pentru tineri intre 18 si 30 de ani din 11 tari central si est-europene (Bulgaria, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Moldova, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina).

Participantii beneficiaza de mentorat din partea unor experti si antreprenori, peste 30 de ore de ateliere antreprenoriale, de tehnologie si foresight, acces la experti in industrie, o platforma globala de educatie si networking, pitch-uri in fata unor fonduri de investitii si membership in comunitatea internationala Futures Space.

50 de echipe vor avea ocazia sa isi prezinte ideile in fata juriului Future Makers in 18 noiembrie pentru premii de 20.000 de euro, in cadrul Future Summit, eveniment international dedicat trendurilor viitorului ce va avea loc in perioada 15-21 noiembrie.

Future Makers a pornit acum 4 ani de la nevoia de a aduce in Romania conversatia globala despre a patra revolutie industriala si schimbarile generate de aceasta. Credem ca tinerii sunt in pozitia de a fi parte a viitorului ca antreprenori. Am sustinut alaturi de partenerii nostri cu know-how, acces la retele globale si peste 75.000 de euro pentru idei la inceput de drum si din 2021 trecem la nivelul urmator alaturi de 50 de start-ups din 11 tari din Europa Centrala si de Est”, a declarat Ciprian Stanescu, Presedinte Social Innovation Solutions.

Inscrierile se fac AICI pana in 13 iunie 2021.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare