Premiera in randul primariilor gorjene-Primaria Rovinari faciliteaza gasirea unui loc de munca

 Premiera in randul primariilor gorjene-Primaria Rovinari faciliteaza gasirea unui loc de munca
Distribuie sa vada si prietenii tai

Echipa comuna GorjBiz – A T Labs, nu se dezice de motto-ul pe care si l-a asumat, anume acela de a sustine mediul de afaceri gorjean. Pe langa canalizarea constanta a eforturilor spre obtinerea celor mai bune rezultate in fiecare provocare pe care ne-o lanseaza clientii veniti din mediul privat, echipa se implica activ in proiecte ce realizeaza adevarate punti intre institutiile locale si nevoile reale ale cetatenilor, avand un impact social important.

www.primariarovinari.ro/jobs  este un asemenea caz. in Mai mult decat atat, proiectul in sine marcheaza o premiera—speram una ce va fi replicata curand—in randul primariilor din Gorj. Este vorba despre facilitarea dialogului intre mediul de afaceri local in cautare de resursa umana si potentialii candidati—deloc putini—aflati in cautarea unui post potrivit competentelor si pregatirii lor profesionale.

Platforma interactiva si usor de utilizat, permite pe de o parte angajatorilor sa-si prezinte oferta de posturi disponibile, iar pe de alta parte, ajuta persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in depunerea rapida a candidaturii pentru postul vizat.
Accesarea platformei www.primariarovinari.ro/jobs se poate face cu usurinta, fie direct direct pe adresa acesteia, fie de pe pagina de start a Primariei Rovinari, prin intermediul banner-ului ce se gaseste in coltul din dreapta sus a paginii.

Pe platforma se intalnesc cererea si oferta de locuri de munca, din orasul Rovinari. Angajatorii au primit cu bucurie lansarea platformei, incepand deja sa-si inregsitreze primele oferte.

Primarul orasului Rovinari—Robert-Dorin Filip:

„Am convingerea că rezultatele acestei inițiative vor fi cele pe care le așteptăm și sunt sigur că acestea se vor vedea într-un timp foarte scurt.
În același timp, sunt sigur că această inițiativă va fi împărtășită și de alți colegi primari, care vor dori să vină în sprijinul cetățenilor din comunitățile pe care le conduc.”

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare