Poligon nou deschis in judetul Gorj

 Poligon nou deschis in judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: SC TMG Guard SRL

Cel mai modern poligon indoor din Sud-Vestul Romaniei a fost inaugurat, in aceasta saptamana, in municipal Targu Jiu.

Sedintele de tragere incep de la 50 RON si pot ajunge la 800 RON, in functie de timpul petrecut si tipul de cartus folosit.

De la 16 ani pot participa tragatorii. Pot participa toate persoanele fizice si juridice, atat societati comerciale, cat si institutiile de stat. Preturile sunt modeste, zic eu. Am incercat sa folosim o gama de preturi sub cele din tara. Utilizam inchiriere de la 20, 30 de minute sau o ora”, a declarat Victor Mecu, administratorul poligonului din orasul lui Brancusi.

Iubitorii de senzatii tari din judetul Gorj pot incerca arme de top, precum MicroRoni, Beretta sau Glock.

Motivul principal pentru care am ales dezvoltarea acestui proiect TMG Shooting Range este faptul ca aceasta piata prezinta potential pentru domeniul nostru de activitate, existand cerere ridicata pentru aceste servicii. Complexul nostru dispune de 6 linii de tragere, construite dupa cele mai noi standarde de siguranta in domeniu, lungimea liniei de tragere este de 25 m. Puteti utiliza de la noi arme cu glont. Poligonul dispune de sala de instructaj separat, trei instructori poligon de tir, punct de prim ajutor, zona de asteptare de unde invitatii pot urmari activitatea din poligon, prin geamurile antiglont. Ne vom adresa atat detinatorilor de curs arme si munitii, cat si persoanelor fizice care vor sa se antreneze sau sa se distreze”, a mai punctat Mecu.

Noul poligon se afla pe Strada Narciselor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare