Player Spotify, disponibil in aplicatia Facebook

 Player Spotify, disponibil in aplicatia Facebook
Distribuie sa vada si prietenii tai

Facebook si Spotify au facut un parteneriat pentru a permite utilizatorilor posibilitatea de a distribui pe reteaua sociala melodiile si podcast-urile pe care le asculta in aplicatia de streaming audio.

Facebook are acum un nou miniplayer pentru a afisa continutul din cadrul Spotify, ceea ce ar trebui deasemenea sa imbunatateasca experienta de care au parte utilizatorii, totul fiind lansat in mod oficial pentru 27 de tari, urmand ca altele sa aiba disponibila schimbarea in curand.

Clientii Spotify Premium pot accesa redarea completa direct de la Spotify in timp ce se afla pe Facebook, in timp ce utilizatorii gratuiti se pot bucura in continuare de aceeasi experienta prin modul de amestecare si anunturile insotitoare.

Muzica a fost intotdeauna un vehicul de exprimare, dar este si un mijloc de conectare. Indiferent daca descoperiti un nou artist printr-un prieten sau impartasiti melodiile preferate de la crestere, muzica are puterea de a aduce oamenii impreuna”, au declarat reprezentantii Spotify.

In momentul de fata, peste 170 de milioane de oameni se conecteaza la serviciile de streaming pentru podcasturi, iar peste 35 de milioane de oameni sunt membri ai grupurilor de fani din jurul emisiunilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare