Play TV, un nou serviciu de streaming in Romania

 Play TV, un nou serviciu de streaming in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Focus Sat a lansat Play TV, un nou serviciu de televiziune care se aliniaza tendintelor diversificate de pe piata de televiziune smart din Romania.

Prin Play TV, programele TV pot fi vizionate de pe toate dispozitivele smart, telefon mobil, tableta, laptop, PC si TV. Fiind disponibil din aplicatia Focus Sat, Play TV este compatibil cu Android, iOS si poate fi deschis din orice browser.

Organizarea zilnica, planificarea flexibila a muncii si a relaxarii, importanta timpului liber sunt vitale in contextul actual. Pe piata accesului la continut video, mult timp au dominat programele TV lineare, dar tehnologia avansata a dus la o noua experienta de a trai televiziunea, mult mai interactiva. Acum, vizionarea programelor TV a devenit posibila de oriunde, oricand”, a declarat Mihai Tilina, director general Eviso Marketing Advisory Romania S.A.

Play TV vine in doua variante de abonament:

  • Play TV Standard (32 RON) – 50 de la canale, 2 dispozitive simultan, fara functie de inregistrare, vizionare nelimitata, continut National Geographic, restart si replay (31 de canale);
  • Play TV Extra (63 RON) – 76 de canale, 3 dispozitive simultan, functie de inregitrare (250 de ore), vizionare nelimitata, continut National Geographic, restart si replay (50 de canale).

Ambele variante de abonament, Play TV si Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv continut in format 4K.

Utilizatorii au posibilitatea sa seteze notificari pentru productiile pe care le urmpresc. Pot personaliza o lista cu canalele TV preferate si cu functia Replay, continutul este disponibil pentru sapte zile dupa difuzare in aplicatia Focus Sat. De asemenea, programele pot fi si inregistrate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare