Plati de peste 500 de milioane RON pentru investitii realizate prin PNDL

 Plati de peste 500 de milioane RON pentru investitii realizate prin PNDL
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei a virat, marti, peste 500 de milioane de lei, pentru decontarea facturilor pentru 752 de obiective de investitii realizate prin etapele I si II ale Programului National de Dezvoltare Locala, au transmis reprezentantii ministerului.

Conform sursei citate, pentru etapa I, a fost platita suma de 17.764.709,38 lei pentru 43 de obiective aflate in executie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 484.895.829,15 lei pentru 709 proiecte de investitii.

Am aprobat decontarea facturilor depuse la minister pana la data de 30 octombrie 2020 pentru PNDL I (etapa 2016-2021) si PNDL II. Este important ca investitiile sa continue, sa dezvoltam comunitatile locale, iar antreprenorii sa fie platiti pentru lucrarile executate”, a declarat Cseke Attila, ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei.

PNDL cel mai important program multianual de finantare cu fonduri de la bugetul de stat. Programul are ca obiectiv general echiparea unitatilor administrativ-teritoriale cu toate dotarile tehnico-edilitare, de infrastructura educationala, de sanatate si de mediu, sportiva, social-culturala si turistica, administrativa si de acces la caile de comunicatie, iar valorile alocarilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele inscrise in contractele de finantare multianuale incheiate intre minister si beneficiarii obiectivelor de investitii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare