Platforma de plati online Stripe s-a lansat in Romania

 Platforma de plati online Stripe s-a lansat in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Platforma software de instrumente pentru e-commerce Stripe s-a lansat in cinci tari europene: Republica Ceha, Bulgaria, Malta, Cipru si Romania.

Stripe este una dintre platformele software pentru derularea unei afaceri online, gestionand miliarde de dolari in fiecare an pentru companiile de succes din intreaga lume. Mai mult, Stripe construieste cele mai puternice si flexibile instrumente pentru e-commerce: de la servicii de abonament la magazine online sau  platforme de crowdfunding.

Romania are mult talent antreprenorial si tehnologic, iar noi suntem de parere ca mai multe companii online romanesti ar trebui sa se extinda la nivel global. Stripe isi propune sa sustina mai multe companii pentru a-si expune creativitatea si ambitia in restul lumii”, spune Marcin Misztal, Director General Stripe pentru Europa Centrala si de Est.

Platforma de software ofera acces la reteaua globala de plati si trezorerie a Stripe. Pe langa acceptarea platilor, companiile pot utiliza Stripe pentru a gestiona contabilitatea, facturarea, plata catre terti si optimizarea platilor mobile – toate dintr-un tablou de bord centralizat. Utilizatorii au acces si la portofele mobile, cum ar fi Apple Pay si Google Pay.

Evaluata ultima data la 36 de miliarde de dolari, Stripe a incasat pana in prezent aproximativ 1,6 miliarde de dolari. Printre investitorii Stripe se numara Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, General Catalyst, Capital G, Elon Musk si Peter Thiel, precum si unii dintre cei mai mari jucatori din ecosistemul financiar, inclusiv Visa si American Express

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare