Platforma online pentru programarea vaccinarilor anti COVID-19

 Platforma online pentru programarea vaccinarilor anti COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Guvernul a anuntat ca este disponibila platforma informatica ce permite programarea persoanelor pentru vaccinarea impotriva COVID-19.

Platforma pentru programarea online la vaccinare este disponibila incepand de astazi, pentru persoanele cuprinse in etapa 1 de imunizare, respectiv pentru lucratorii din domeniile sanatate si social.

Platforma informatica care permite programarea persoanelor pentru vaccinarea impotriva COVID-19 – https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ – este operationala. Incepand de astazi, 28 decembrie a.c., in conformitate cu Strategia de vaccinare impotriva COVID-19, se pot planifica la vaccinare persoanele din etapa 1, respectiv lucratorii din domeniile sanatate si social, urmand sa se activeze accesul in aplicatie si pentru celelalte doua grupe de vaccinare (grupa a II-a – populatia cu grad de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale si grupa a III-a – populatia generala)”, se arata intr-un comunicat.

Planificarea electronica eficientizeaza procesul de vaccinare, distributia dozelor de vaccinare si evita supraaglomerarea din centrele de vaccinare, subliniaza sursa citata.

Platforma a fost dezvoltata de STS pe baza cerintelor operationale formulate de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare