Platforma Google Stadia, disponibila si in Romania

 Platforma Google Stadia, disponibila si in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Platforma de gaming Google Stadia este disponibila si in Romania, aceasta fiind un serviciu de tip cloud, ce permite celor interesati sa joace diverse jocuri video.

Stadia functioneaza cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete si telefoane compatibile, precum si cele mai populare controllere de jocuri. Stadia functioneaza imediat, fara sa fie nevoie de a descarca sau actualiza jocul, printr-o conexiune la internet.

Lansam Stadia in Romania, cea mai tare experienta de gaming! Stadia e serviciul de cloud gaming de la Google unde poti sa te joci direct din browser, pe orice dispozitiv ai avea. Nu instalezi nimic si nici nu mai e nevoie de hardware scump, ci doar de o conexiune buna la internet. Inca suntem in rollout, deci pentru anumiti useri s-ar putea sa fie disponibil in urmatoarele ore, nu chiar imediat”, a declarat Dani Oros, Head of Marketing Google Romania.

Stadia este disponibil oricarei persoane care are o adresa de Gmail, in doua variante: gratuita si cu abonament. Toti utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o luna la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platforma. Abonatii Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2 sau Dead by Daylight, iar in fiecare luna sunt adaugate noi jocuri disponibile abonatilor Stadia Pro. Abonamentul Stadia Pro este de 45 RON/luna.

De asemenea, orice abonat Stadia are acces la magazinul Stadia, de unde poate achizitiona si juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed: Valhalla, NBA 2K21 sau Watch Dogs: Legion.

Serviciul Google Stadia este disponibil la adresa stadia.google.com sau prin aplicatia dedicata Android si, in urmatoarea perioada, iOS.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare