Platforma de tranzactionare eToro se va lista pe bursa

 Platforma de tranzactionare eToro se va lista pe bursa
Distribuie sa vada si prietenii tai

Platforma online de tranzactionare bursiera eToro, se va lista ea insasi la bursa printr-o combintie cu SPAC, o companie de achizitii cu scop special tranzactionata pe bursa.

Practic, eToro va putea fi tranzactionata pe bursa americana Nasdaq in urma combinarii afacerilor sale cu SPAC-ul FinTech Acquisition Corp. V. La finalizarea acestei tranzactii, „compania rezultata va functiona ca eToro Group Ltd. si se asteapta sa fie listata pe bursa NASDAQ”, au declarat reprezentantii eToro intr-un comunicat.

Compania rezultata se asteapta sa aiba o valoare de capital implicita estimata la aproximativ 10,4 miliarde de dolari la momentul finalizarii combinarii, reflectand o valoare implicita a platformei eToro de aproximativ 9,6 miliarde dolari.

In 2020, eToro a adaugat peste 5 milioane de utilizatori noi inregistrati si a generat venituri brute de 605 milioane de dolari, reprezentand o crestere de 147% fata de anul precedent.

Platforma eToro ofera utilizatorilor nu numai posibilitatea de a alege in ce active sa investeasca, de la actiuni fractionale fara comisioane la criptoactive, ci si de a alege modul in care sa investeasca. Utilizatorii pot tranzactiona direct, pot investi intr-un portofoliu smart sau pot copia strategiile de investitii a investitorilor de succes de pe platforma, fara costuri suplimentare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare