Pizzeria Tip-Top deschide acum usa clientilor

 Pizzeria Tip-Top deschide acum usa clientilor

Pizza

Distribuie sa vada si prietenii tai

Daca ORDONANȚĂ MILITARĂ nr. 1 din 17 martie 2020 privind unele măsuri de primă urgență care privesc aglomerările de persoane și circulația transfrontalieră a unor bunuri interzice in mod expres inca din primul articol servirea de alimente si bauturi in localuri publice, proprietarii localurilor publice se reorganizeaza si ia masurile necesare pentru a contracara efectele dramatice ale Ordonantei Militare asupra propriilor afaceri, dar si asupra moralului oamenilor fortati sa-si schimbe in mod dramatic stilul de viata.

Pizzeria TIP TOP, este un bun exemplu in acest sens. Daca pana la declansarea starii de urgenta isi intretineau bucurosi clientii in incinta Pizzeriei TIP TOP, acum ii primesc cu aceeasi placere DOAR pentru a-si ridica comenzile de PIZZA, PASTE sau DESERT.

Mai mult, conducerea TIP TOP isi invita clientii sa nu se mai deranjeze nici macar sa-si ridice comanda pentru ca Pizzeria TIP TOP livreaza orice comanda de minim 20 lei, GRATUIT la adresa indicata.

#statiacasa

Suna acum la ? 0253 227 457 si comanda ce iti pofteste inima!

https://www.facebook.com/tip.top.tg.jiu/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare