Peste 20.000 de locuri de munca noi in 2021

 Peste 20.000 de locuri de munca noi in 2021
Distribuie sa vada si prietenii tai

Angajatorii romani au scos in piata peste 20.000 de noi locuri de munca in doar trei saptamani lucratoare, numarul de joburi apropiindu-se de cel inregistrat in ianuarie 2020, potrivit eJobs.

Cele mai multe oportunitati au venit din partea angajatorilor din retail – peste 4.300 de locuri de munca au fost postate in luna ianuarie.

Al doilea cel mai activ domeniu este cel de prestari servici, urmat de IT / Telecom, call-center / BPO, industria alimentara, productie si constructii.

Vedem domenii care luni la rand au stat in asteptare si care acum recupereaza, cum este cazul HoReCa, unde au reinceput sa se caute oameni, odata cu decizia redeschiderii restaurantelor, chiar daca inca suntem destul de departe de nivelul din 2020. In plus, daca anul trecut vorbeam despre angajari masive doar in cateva industrii, care au crescut tocmai pe fondului contextului de criza, acum au reluat angajarile si celelalte sectoare. Telecomul sau bankingul sunt doua exemple in acest sens”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs Romania.

Lansata in 1999, eJobs este prima platforma de recrutare din Romania si liderul pietei locale de profil. Cele 4,6 milioane de CV-uri si cele peste 1,3 milioane de aplicari lunare constituie cea mai mare baza de candidati activi din Romania. Mai mult de 2 milioane de utilizatori unici folosesc in fiecare luna serviciile platformei eJobs.ro, iar zilnic sunt actualizate 7.000 de CV-uri.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare