Pasaj de aproximativ cinci milioane de euro in Targu Jiu

 Pasaj de aproximativ cinci milioane de euro in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Studiul de fezabilitate pentru pasajul de sub calea ferata din zona 9 Mai din Targu Jiu a fost finalizat, valoarea investitiei ridicandu-se la peste 5 milioane de euro.

Este gata studiul de fezabilitate pentru pasajul pe sub calea ferata din zona 9 Mai. Este un proiect prioritar, cu finantare prin programul “Anghel Saligny”, in valoare de peste 5 milioane de euro.

Pasul urmator este finantarea si pregatirea licitatiei pentru proiectare si executie.

Societatea Metroul a finalizat, asa cum am spus, studiul de fezabilitate si in aceasta vara vom avea, cu siguranta, contractul semnat.

Mi-as dori mult ca procedurile pentru asemenea proiecte sa fie mai simple si mai rapide, dar si asa, lucrurile se misca destul de repede.

Anul acesta demaram un numar foarte mare de lucrari de maxima importanta pentru municipiul Targu Jiu. Sunt proiecte mari, multe dintre ele cu finantare extrabugetara si pe care le-am prezentat in anii precedenti. A venit timpul sa le implementam, asa cum am facut si cu noile troleibuze, cu unitatile de invatamant si toate celelalte investitii”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Programul national de investitii „Anghel Saligny” este coordonat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei si are ca obiectiv finantarea de investitii ale unitatilor administrativ-teritoriale care vizeaza dotari tehnico-edilitare si de acces la caile de comunicatie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare