Parteneriat intre TransferGo si Visa pentru transfer de bani la nivel global, in timp real

 Parteneriat intre TransferGo si Visa pentru transfer de bani la nivel global, in timp real
Distribuie sa vada si prietenii tai

Compania de transfer de bani TransferGo anunta incheierea unui parteneriat cu Visa pentru a oferi transferuri internationale de bani, in timp real, direct pe cardurile bancare ale destinatarilor.

Serviciul este disponibil, in prezent, in 32 de tari, incluzand Germania, Spania, Romania, Polonia si Turcia si exista potentialul extinderii sale, in viitor, la un total de 178 de tari.

Impreuna, TransferGo si Visa permit clientilor sa trimita si sa primeasca fonduri, prin intermediul platformei Visa Direct – platforma de plati push, in timp real, dezvoltata de Visa. Prin intermediul acestei solutii, consumatorii pot face transferuri direct catre un card, fara a mai fi nevoie sa apeleze la servicii de tip online banking sau sa afle IBAN-ul contului catre care doresc sa trimita bani.

Anuntul acestui parteneriat are loc intr-o perioada de plina dezvoltare pentru TransferGo, pe langa cei peste 2 milioane de utilizatori, compania a primit o finantare de 10 milioane de dolari, care ii va permite sa isi extinda amprenta sa globala si sa continue sa lanseze noi servicii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare