Parteneriat intre Sodexo si Booking pentru utilizarea online a voucherelor de vacanta

 Parteneriat intre Sodexo si Booking pentru utilizarea online a voucherelor de vacanta
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sodexo Romania a semnat un parteneriat cu platforma Booking pentru a permite utilizatorilor de vouchere si carduri “Turist Pass” sa isi rezerve vacantele in Romania folosind platforma digitala.

Sejururile in destinatiile preferate din tara se pot rezerva accesand Booking.com/SodexoRomania, iar toate unitatile de cazare care permit plata cu cardul “Turist Pass” sunt semnalizate in platforma, pentru a facilita alegerile consumatorilor.

Voucherele de vacanta “Turist Pass” sunt beneficii similare tichetelor de masa, cu ajutorul carora angajatii pot achizitiona servicii turistice oriunde in Romania.

Prin colaborarea cu booking.com Sodexo a devenit primul emitent de tichete care permite utilizatorilor o experienta complet digitala in rezervarea si plata vacantelor la unitatile turistice care accepta vouchere de vacanta. Ne dorim ca acest parteneriat sa permita reconectarea angajatilor cu familia si grupul de prieteni, pastrand regulile de siguranta in vigoare, si sa vina in sprijinul operatorilor din Turism si Horeca din Romania, ale caror unitati sunt grav afectate in aceasta perioada„, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass Romania.

Booking.com are in Romania o retea de 20.000 de hoteluri si pensiuni, dintre care peste 6.000 de unitati fac parte din reteaua de afiliati Sodexo.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare