Parcari noi finalizate in Rovinari

 Parcari noi finalizate in Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Autoritatile locale din Rovinari au finalizat lucrarile la inca trei parcari, doua publice si una de resedinta.

Prima dintre cele doua parcari publice se afla pe strada Prieteniei, in imediata vecinatate a blocului A2 (Politia Locala), parcare ce va fi destinata exclusiv cetatenilor care vin la cumparaturi la piata sau la magazinele din zona. Trebuie sa stiti ca la aceasta parcare timpul de utilizare al unui loc de parcare este limitat la 2 ore, suficient cat sa va puteti face cumparaturile.

(…) Cea de-a doua parcare publica se afla tot pe strada Prieteniei, in spatele pietei. Si aici timpul de utilizare este limitat la 2 ore.

Cea de-a treia parcare despre care va vorbeam, cea de resedinta, se afla in zona blocurilor A1 – G15. Aici au fost trasate deja peste 70 de locuri de parcare. Dupa receptia finala, locurile de parcare vor fi atribuite prin licitatie cetatenilor din zona.

(…) Toate cele 3 parcari, ca de altfel majoritatea parcarilor din orasul Rovinari, au fost realizate cu bani de la bugetul local”, a transmis primarul din Rovinari, Robert Filip.

Rovinari are in acest moment 1203 locuri de parcare in parcari de resedinta, dintre acestea 1128 fiind deja atribuite cetatenilor.

La acestea se vor adauga cele 70 de locuri din zona blocurilor A1-G15, 61 de locuri din zona blocurilor D3-D5 si 71 de locuri din zona blocului D1.

Pe langa acestea, avem in faza de executie o parcare in zona blocului G16 si 2 parcari in faza de proiect in zona blocurilor B1-B2”, a mai adaugat edilul.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare