Parcari cu plata prin SMS, la Targu Jiu

 Parcari cu plata prin SMS, la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, se asteapta ca in luna februarie sa se implementeze serviciul de plata prin SMS pentru locurile de parcare amenajate la nivel de municipiu.

In acest moment, se asteapta raspunsul celor din conducerea Directiei de Patrimoniu. Romanescu a declarat ca va propune ca pentru primul an tariful pentru cei care vor folosi parcarea prin SMS sa fie de 1.5 RON/ora.

‘‘Din luna februarie vom incerca sa introducem parcarile prin SMS. Am, in momentul de fata, un director nou la Directia de Patrimoniu care colaboreaza cu domnul director adjunct si vor pune in functiune acest sistem modern de taxare in parcari. Chiar am avut o discutie, la un moment dat, si le-am spus ca imi doresc, pe o perioada scurta de timp, un an de zile poate, ca sistemul de taxare prin SMS sa fie cu valoare mai mica decat actualul sistem de taxare, pentru a-l motiva pe cetatean sa foloseasca acest sistem ultramodern de taxare in municipiu. Propunerea de luni pentru sedinta de Consiliul Local este de 1.5 lei, fata de 2 lei, cat este astazi prin taxarile normale”, a declarat primarul Marcel Romanescu la Radio Accent.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare