Oportunitate pentru startup-urile din Romania la competitia UiPath Microsoft

 Oportunitate pentru startup-urile din Romania la competitia UiPath Microsoft
Distribuie sa vada si prietenii tai

Startup-urile IT din Romania cu tehnologii in automatizari software, se pot inscrie la un concurs regional sustinut de UiPath si Microsoft, in care se pun la bataie un premiu de 50.000 de euro, sesiuni de mentorat si oportunitati de vanzari.

Competitia va avea doua categorii:

  • Start-up Automation Award: premiu de 50.000 de euro cash (din partea Microsoft), 12 luni de mentorat si suport de marketing si oportunitate de promovare la evenimentele UiPath. Conditii de participare: Startup aflat cel mult in stadiu seed, cu finantari de maximum 1 milion de dolari adunate, cu cel putin 2 oameni in echipa, si cu un produs minim viabil (MVP) de automatizari software business to business.
  • Scale-up Award: premii constand in oportunitatea de a-si prezenta produsele catre 4 potentiali clienti alesi de UiPath, prezenta in UiPath Immersion Labs, mentorat, suport tehnologic. Conditii de participare: Firma cu tehnologii de automatizari software B2B care are cel putin 3 clienti platitori, cu echipa de minimum 4 oameni si cu finantari totale de maximum 3 milioane de dolari obtinute.

Inscrierile la competitie se fac pana pe 30 august, la urmatorul link: UiPath Automation Awards 2020. Finalistii vor fi anuntati pe 2 octombrie, iar pe 28 octombrie 2020 acestia isi vor prezenta ideile la conferinta “How to Web” de la Bucuresti pentru sansa de a castiga unul dintre premii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare