Omniconvert ofera credite de 5 milioane de euro pentru IMM-urile din sectorul eCommerce

 Omniconvert ofera credite de 5 milioane de euro pentru IMM-urile din sectorul eCommerce
Distribuie sa vada si prietenii tai

Omniconvert ofera 5 milioane de euro IMM-urilor care activeaza in comertul electronic, prin acces la tehnologii de marketing de ultima generatie, se arata intr-un comunicat al companiei.

Trecem cu totii printr-o perioada care ne pune la incercare si intelegem ca unul din sectoarele afectate este cel al companiilor mici si mijlocii, de aceea, ne bucuram sa le putem veni in ajutor. Punem la dispozitia IMM-urilor din intreaga lume din sectorul eCommerce platforma creata de noi la Omniconvert, prin care antreprenorii si specialistii de marketing vor putea obtine rezultate de business mult mai bune, datorita cresterii ratei de conversie a site-urilor pe care le detin”, a declarat Valentin Radu, CEO Omniconvert.

Tehnologia propusa de dezvoltatorul roman de tehnologii de marketing pentru companiile de comert electronic este similara cu cea utilizata de Amazon si le permite specialistilor din marketing sa inteleaga clientii de pe site mai bine.

Acestia vor putea astfel stimula cresterea afacerilor cu ajutorul sondajelor generate in timp real. Platforma pusa de Omniconvert la dispozitia companiilor le ofera acestora posibilitatea de a segmenta automat categoriile de clienti pe care ii targeteaza, folosind analize de tip RFM (Recency, Frequency, Monetary), o metoda de evaluare a bazelor de date ale companiilor care desfasoara activitati de marketing, prin analiza datelor generate de ultimele achizitii ale clientilor, frecventa cumparaturilor si valoarea acestora. Mai mult, pot fi derulate si teste A/B care analizeaza eficienta mesajelor sau a campaniilor targetate online si pot fi personalizate site-urile web astfel incat sa genereze venituri mai mari din trafic si e-mail. Solutia creata de Omniconvert a inregistrat pe G2.com o evaluare mai buna decat cele deja existente pe piata, inclusiv cele ale unor jucatori importanti, precum Adobe sau Google. Omniconvert isi propune astfel sa sustina sute de comercianti online din intreaga lume, prin transmiterea avantajului tehnologiei si expertizei sale. De aceea, impreuna cu consiliul de investitori, a decis sa ofere credite cu o valoare totala de 5 milioane de euro, pentru toate companiile de profil cu mai putin de 100 de angajati”, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Companiile din comertul electronic care sunt interesate sa acceseze aceste credite pot gasi detalii suplimentare pe site-ul Omniconvert, iar acestea trebuie sa aplice si primesc acces gratuit, automat, la cont.

Omniconvert, companie din Romania care dezvolta tehnologii de marketing pentru companiile de comert electronic, este sustinuta de una dintre cele mai importante firme europene de capital privat si capital de risc, axata pe tehnologie, 3TS Capital Partners.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare