Oferirea de servicii si audiente, exclusiv online si telefonic, la Oficiul de Cadastru Gorj

 Oferirea de servicii si audiente, exclusiv online si telefonic, la Oficiul de Cadastru Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Gorj va aplica o serie de masuri in scopul prevenirii si limitarii raspandirii coronavirusului. 

In perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar in spatiul special rezervat publicului din cadrul OCPI GORJ/Biroul de cadastru si publicitate imobiliara Targu Jiu, la Biroul de Relatii cu Publicul Targu Carbunesti, Biroul de Relatii cu Publicul Motru, Biroul de Relatii cu Publicul Novaci, iar audientele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, pana la finalul acestei luni, persoanele autorizate si reprezentantii birourilor notariale nu vor mai avea acces decat in spatiul special rezervat publicului.

De asemenea, pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Gorj sunt rugati sa evite aglomerarea la ghiseu si sa opteze pentru serviciile online disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitantii pot primi informatii referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesand site-ul OCPI Gorj (www.ocpigj.ro) si prin intermediul unui call-center, care va functiona de luni panã joi in intervalul orar 08.00 – 16.30 si vineri intre orele 08.00-14.00.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare