O noua sectie reabilitata la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu

 O noua sectie reabilitata la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sectia Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost reabilitata si modernizata, lucrarile finalizandu-se recent.

Lucrarile au fost efectuate in baza contractului finantat de Consiliul Judetean Gorj – „Reabilitare si modernizare sectiile Medicina interna I, Gastroenterologie si Neonatologie – Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, din strada Progresului”.

La fel ca si in cazul Sectiei Gastroenterologie, in afara de imbunatatirea conditiilor hoteliere si a actului medical, un alt scop al acestei investitii a fost si diminuarea cheltuielilor la utilitati, prin reducerea pierderilor. Au fost inlocuite corpurile de iluminat, a fost inlocuita instalatia electrica, au fost inlocuite aparatele, a fost inlocuita tamplaria veche din lemn, cu tamplarie din PVC, a fost realizata instalatia de detectie si avertizare incendiu, au fost montate usi rezistente la foc si au fost inlocuite obiectele sanitare. In toata sectia a fost montat linoleum antistatic si antibacterian, pe holuri au fost montate bare de tipul „mana curenta”, a fost montat tapet PVC pe pereti, grupurile sanitare au fost modernizate in totalitate”, au anuntat reprezentantii SJU Targu Jiu.

De la inceputul anului 2022 si pana in prezent, in Sectia Neonatologie au fost ingrijiti 304 nou-nascuti. In cursul anului trecut, 987 de bebelusi au fost pacientii sectiei mentionate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare