O noua fabrica in Rovinari – Investitie de 12 milioane de euro si 300 de angajati in Rovinari

 O noua fabrica in Rovinari – Investitie de 12 milioane de euro si 300 de angajati in Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

In aceasta luna vor incepe lucrarile la noua fabrica de la Rovinari. Este vorba despre societatea Enova Group care intentioneaza sa angajeze 300 de oameni si care va functiona in incinta fostului sediu al Uzinei Mecanice Rovinari.

Enova Group, o societate specializata in productia de componente mecanice, electromecanice si servicii calificate in domeniul automatizarilor industriale, urmeaza sa creeze un centru industrial modern, pentru constructia de masini automate pentru sectoarele de imbuteliere, impachetat, industria alimentara si industria farmaceutica.

Potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip, in acest proiect este nevoie de personal cu inalta calificare in domeniul mecanic, electrotehnic si al automatizarilor industriale: “…este prima societate din judetul Gorj si din zonele invecinate in care se vor folosi cele mai moderne tehnologii pentru productia de masini automate.

Acestea vor fi realizate integral in Rovinari si expediate in intreaga lume, direct catre clientul final”, a declarat acesta pe un site de socializare.

Numai pentru achizitionarea platformei unde va functiona noua fabrica, Enova Group a alocat 12 milioane de euro, la terminarea proiectului investitia urmand a se ridica la o suma estimativa de 25 milioane de euro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare