O noua expozitie va avea loc la Muzeul National „Constantin Brancusi”

 O noua expozitie va avea loc la Muzeul National „Constantin Brancusi”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Pe 2 septembrie la ora 19:00, la subsolul Muzeului National “Constantin Brancusi”, va avea loc vernisajul expozitiei “Viae Ferrae II”, o instalatie realizata de artistele Andreea Medar si Malina Ionescu.

Andreea Medar, de formatie pictor, realizeaza obiecte si instalatii, spatii si sculpturi din materiale neconventionale, instalatii media, retranscriind in mod paradoxal propria imaginatie intr-un alfabet vizual personal.

Malina Ionescu este artist vizual, doctor in arte vizuale, curator la Muzeul National de Arta Contemporana al Romaniei. Este pictor, practica instalatia, interventia in peisaj si environment-ul.

In proiectul artistic „Viae Ferrae II” Malina si Andreea, folosindu-se de planuri extrase de pe Google Earth, creeaza in spatiul de expunere trasee imaginare, transpunand sub forma unor decupaje, locuri familiare, existente sau disparute.

Va asteptam cu drag, pentru a va plimba alaturi de noi pe meta-harta imaginata de Andreea si Malina”, au transmis reprezentantii muzeului pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare