O noua cresa si-a deschis astazi portile in Rovinari

 O noua cresa si-a deschis astazi portile in Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cresa care a fost construita pe locul fostei cantine sociale din orasul Rovinari isi deschide portile de astazi, 7 septembrie. In prima faza, pana la inceperea noului an scolar, la cresa vor veni doar copiii inscrisi in anii anteriori, urmand ca din 14 septembrie sa poata fi adusi si cei inscrisi anul acesta.

Astazi am aruncat o ultima privire la noua unitate si am discutat cu personalul de acolo. Toate detaliile sunt puse la punct, astfel incat cei mici sa fie primiti in cele mai bune conditii si in cea mai mare siguranta.

Vreau sa va spun ca unitatea corespunde tuturor normelor, sanitare si de siguranta, dar si celor mai noi reguli impuse de actualul context epidemiologic.

Dupa cum puteti vedea si in poze, toate dotarile, de la mobilier, instalatii sanitare, dotarile cabinetului medical si pana la mobilierul si dotarile din bucatarie sunt noi si dintre cele mai moderne.

Va reamintesc faptul ca, aceasta Cresa a fost realizata cu bani de la bugetul local (peste 430.000 de lei) si a fost amenajata pe locul fostei Cantine Sociale, serviciu care implica un efort bugetar de peste 900.000 de lei annual”, a declarat primarul din Rovinari, Robert Filip.

Autoritatile locale din Rovinari au in plan si construirea unei altei crese, dar si a unui After School.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare