O noua baza sportiva in Targu Jiu

 O noua baza sportiva in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu a vizitat in aceasta saptamana LPS din Targu Jiu, dupa care s-a deplasat la Prefectura Gorj, unde a participat la o sedinta cu autoritatile locale si judetene.

Burleanu a confirmat ca in municipiu va aparea o Baza Sportiva de Tip 1 si spune ca a gasit deschidere la primarul Marcel Romanescu pentru concretizarea proiectului.

Situatia din Gorj e oarecum identica cu ceea ce se intampla la nivel national, unde suferim cel mai mult la nivel de infrastructura pentru copii si juniori. Am reusit, impreuna cu primarul municipiului din Targu Jiu, sa avem un consens in ceea ce priveste o investitie guvernamentala, o Baza de tip 1. Este un proiect care presupune 150 de baze la nivel national. S-a identificat o suprafata de aproximativ 13.000 de metri patrati, astfel ca ne asteptam, in urmatoarele doua-trei luni de zile, sa fie finalizata intreaga procedura de documentatie la nivel local. Dupa aceea, practic, alaturi de FRF, sa putem sa depunem acest proiect la nivel de C.N.I”, a declarat presedintele FRF.

In Targu Jiu se mai afla in constructie o astfel de baza sportiva, in Debarcader, in perimetrul Complexului Studentesc.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare