O noua aplicatie este disponibila pentru piata imobiliara din Romania

 O noua aplicatie este disponibila pentru piata imobiliara din Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

ZOOMO, o noua aplicatie dezvoltata pe baza tehnologiei de realitate augumentata, este disponibila pentru piata imobiliara din Romania, platforma propunandu-si sa actualizeze conceptul de agregator imobiliar la era digitala.

Aplicatia permite utilizatorilor sa descopere usor proprietati imobiliare exact in zona de care sunt interesati, chiar pe ecranul telefonului. Procesul de descoperire si tranzactionare a acestor proprietati devine astfel usor si rapid, lucru care duce la simplificare, dar si la cresterea transparentei si profesionalismului din acest domeniu.

ZOOMO are o serie de beneficii importante, atat pentru clienti si pentru agentii imobiliari profesionisti, cat si pentru piata imobiliara per ansamblu:

  • Clientii vor fi incantati sa descopere noi proprietati disponibile in zona ideala, usor si rapid, si vor avea acces la proprietati in regim de exclusivitate, fara comisioane;
  • Agentii imobiliari vor putea beneficia de o crestere a veniturilor prin reducerea timpului de tranzactionare, vor avea acces la clienti noi, inteligenti, utilizatori de tehnologie, dar si la importante reduceri de costuri in materie de afise si materiale publicitare.

Noua aplicatie poate fi utilizata atat pe Android, cat si pe iOS, iar agentii imobiliari vor avea la dispozitie si un sistem tip CRM pentru a introduce si actualiza proprietatile din portofoliu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare